به شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) خوش آمدید.

افتتاح مرکز مانیتورینگ IoT و خانه هوشمند مپنا در شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا مکو

با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و مدیر عامل گروه مپنا، مرکز مانیتورینگ IoT و خانه هوشمند مپنا در شرکت مکو افتتاح شد

در بازدید رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با همراهی دکتر علی‌آبادی از توانمندی‌ها و قابلیت‌های شرکت مکو، مرکز مونیتورینگ IoT ، خانه هوشمند مپنا و سالن ورزشی شرکت مکو افتتاح شد.

دکتر حسن‌زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران؛ دکتر سمیه لبافی، رئیس پژوهشکده جامعه و اطلاعات پژوهشگاه و دکتر نعیمی صدیق، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه و هیات همراه با حضور در شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) از نزدیک با فعالیت‌های مهندسی و محصولات بومی‌سازی شده این شرکت آشنا شدند.

در ابتدای این جلسه دکتر علی‌آبادی ضمن تشریح حوزه‌های کاری گروه مپنا، به معرفی شرکت مکو و دستاوردهای این شرکت دانش‌بنیان پرداخت.

دکتر حسن‌زاده نیز با ابراز خشنودی از حضور در شرکت مکو، فعالیت‌های انجام شده در گروه مپنا را ارزشمند و برای کشور استراتژیک دانست.

افتتاح مرکز مانیتورینگ IoT

در ابتدای این مراسم، مدیر مرکز کسب و کار دیجیتال‌سازی شرکت مکو در خصوص هوشمندسازی، مفهوم شهر هوشمند و نقشه راه این مرکز توضیحاتی را برای میهمانان ارائه کردند.

خانم مهندس بهمن‌پور گفت: با ورود مرکز کسب و کار دیجیتال‌سازی شرکت مکو به عنوان بازوی فنی گروه مپنا در زمینه‌های هوشمندسازی و علوم داده به حوزه اینترنت اشیا و پایش وضعیت نیروگاهی، لزوم ایجاد مرکز داشبورد مدیریتی در این حوزه را بیش از پیش آشکار کرد.

وی ادامه داد: سرعت پیشرفت تکنولوژی در حوزه علوم کامپیوتری و هوش مصنوعی در چند دهه اخیر و استفاده فزاینده از اینترنت به عنوان ابزاری برای برقراری ارتباط و انتقال اطلاعات نیز سبب پیدایش اینترنت اشیا (IoT) به عنوان راه‌کاری برای سرعت بخشیدن به این موضوع شد.

خانم مهندس بهمن‌پور با اشاره به کاربردهای هوشمندسازی در صنعت و امکان نظارت از راه دور اذعان داشت: مرکز دیجیتال‌سازی شرکت مکو با توجه به کاربردهای متنوع اینترنت اشیا، بازار رو به رشد آن و رویکرد جهانی به مقوله شهر هوشمند، اقدام به ایجاد و راه‌اندازی مرکز مانیتورینگ IoT که نمونه‌ای از راه‌کار هوشمندسازی در صنعت است و همچنین خانه هوشمند مپنا کرد.

مدیر کسب و کار دیجیتال‌سازی شرکت مکو تاکید کرد: امروزه گستره کاربرد IoT به حدی افزایش یافته که می­تواند بر تمام ابعاد زندگی ما تاثیر گذارد. یکی از مولفه‌های این تاثیرگذاری، زندگی هوشمند در شهر هوشمند است که به کیفیت زندگی (استانداردهای زیستی بالا و خانه‌های با کیفیت) اشاره دارد. به این منظور، ما خانه هوشمند مپنا را به عنوان نمادی از ساختمان هوشمند که دارای مزایایی از قبیل: کاهش مصرف انرژی، افزایش امنیت، ایمنی و آسایش و امکان نظارت از راه دور است را با استفاده از تجهیزات طراحی و مهندسی شده تیم متخصص مرکز کسب و کار دیجیتال‌سازی در زمینه تجهیزات هوشمند در شرکت مکو راه اندازی کردیم.

افتتاح خانه هوشمند مپنا

در ادامه بازدید رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و هیات همراه، خانه هوشمند مپنا توسط مدیر عامل گروه مپنا افتتاح شد.

سپس آقای بابایی، کارشناس توسعه میان‌افزار این مرکز به تشریح نحوه عملکرد تجهیزات و قابلیت‌های مختلف خانه هوشمند برای بازدیدکنندگان پرداخت.

دکتر علی‌آبادی نیز ضمن تقدیر از فعالیت‌های انجام شده، بر اهمیت شهر و خانه هوشمند و لزوم تجاری‌سازی و بازاریابی محصولات هوشمند شرکت مکو در این حوزه تاکید کرد.

افتتاح سالن ورزشی در شرکت مکو

دکتر علی‌آبادی و هیات همراه با حضور در سالن ورزشی شرکت مکو، این سالن را افتتاح کردند.

در این بازدید دکتر دهبان، معاون سیستم‌ها و منابع انسانی شرکت مکو برنامه‌هایی که در شرکت برای پرداختن به مقوله ورزش و اهمیت دادن به سلامت کارکنان در نظر گرفته شده است را توضیح داد.

سالن‌های تولید و تست، BESS صنعتی، زیرساخت وشارژر خودرو برقی، مرکز الکترونیک قدرت، تولید بوردهای الکترونیک، مرکز مانیتورینگ خودرو برقی و سالن تولید انواع شارژر بخش دیگری از برنامه‌های بازدید مذکور بود.

اسکرول به بالا

به کدام یک از گروه ذینفعان تعلق دارید ؟