نشست تخصصی شهردار تهران و مدیر عامل گروه مپنا در شرکت مکو، خودروهای برقی و گازسوز میتواند یکی از سر فصل های مشترک همکاری شهرداری تهران با مجموعه مپنا باشد؛
دکتر زاکانی و دکتر علیآبادی و جمعی از مدیران شهری و مدیران عامل شرکتهای تابعه گروه مپنا در شرکت مکو ضمن بررسی تفاهمنامههای قبلی، درخصوص توسعه زیرساختهای برقیسازی پایتخت و تحول در حمل و نقل شهری، نشست تخصصی برگزار کردند.
شهردار تهران در این نشست تحول در حمل و نقل شهر تهران را ضروری و حیاتی دانست و اذعان داشت: در تهران نیاز به افزایش ظرفیت خطوط متروی تهران تا ۱۱ خط هستیم و این راهبرد کاملا مشخص در پیش روی ماست.
شهردار تهران استفاده از خودروهای برقی و گازسوز را جزو اولویتهای اصلی شهرداری دانست و گفت: طراحی و استفاده از خودروهای برقی و گازسوز میتواند یکی از سرفصلهای مشترک همکاری شهرداری تهران با مجموعه مپنا باشد.
دکتر زاکانی متروی تهران را دارای کاستیهایی دانست که با توسعه ظرفیت تولید واگن مترو از ۱۳۰۰ واگن به حداقل ۲۵۰۰ واگن، باید بخشی از این کاستیها را مرتفع کرد.
وی اذعان داشت: اکنون هفت خط قطار شهری تنها با ۱۳۰۰ واگن کار میکند؛ طبیعتا اگر چهار خط دیگر نیز به مترو تهران اضافه شود، ما باید بیش از ارقام موجود ظرفیت تولید واگن را بالا ببریم.
در بخش دیگری از این نشست دکتر زاکانی به چالشهای پیرامون حمل و نقل شهری تهران پرداخت و گفت: تعداد اتوبوسهای فعال در پایتخت ۲۴۰۰ دستگاه است که از این عدد ۸۰ درصد آن اتوبوسهای فرسوده هستند. بنابراین، برای نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری تهران نیاز است ۲۵ هزار ون خریداری شود.
شهردار تهران درخصوص این تعداد ون گفت: ۲۵ هزار دستگاه ون جایگزین ونهای فرسوده قبلی میشود و بخشی دیگر جایگزین تاکسیهای شهری خواهد شد.
وی ادامه داد: ۳۰ درصد جابجایی مسافران تهران در روز توسط ۶۵ درصد خطوط تاکسیرانی انجام میشود که باید در این بخش نیز ناوگان حمل و نقل شهری را نوسازی کنیم. لذا برای تحول در حمل و نقل پایتخت به ۵۰۰ همت اعتبار نیاز داریم که از این رقم ۳۶۰ همت صرف توسعه مترو شهری تهران خواهد شد.
دکتر زاکانی: خودروهای برقی و گازسوز اولویت اصلی شهرداری است
شهردار تهران طراحی و استفاده از خودروهای برقی و گازسوز را یکی از سر فصل های مشترک همکاری شهرداری تهران با گروه مپنا دانست و گفت: استفاده از خودروهای برقی و گازسوز جزو اولویتهای اصلی شهرداری است.
دکتر زاکانی در بخش پایانی اضافه کرد: حداقل ۳۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به ناوگان حمل و نقل شهری جزو افقهای سه ساله شهر تهران است که در ادامهی استفاده از خودروهای برقی به انجام خواهد رسید. طبعا این تعداد وسیله نقلیه، نیازمند توسعه و تحول در زیرساختهای برقیسازی و ایستگاههای شارژ برقی در سطح تهران است که گروه مپنا در این حوزه مطرحترین شرکت برای همکاری میباشد.
مدیر عامل و رئیس هیات مدیره گروه مپنا نیز ضمن تشریح فعالیتهای گروه مپنا در زمینه دیجیتالسازی، اتوماسیون صنعتی و برقیسازی، نوسازی و نوآوری در ساخت واگنهای خطوط ریلی را مهم و تشکیل کارگروه مشترک میان مپنا و شهرداری را ضروری دانست.
دکتر علیآبادی گفت: تهران باید از سوخت گازی به سمت برقیسازی حرکت کند و راهکار این موضوع، تدوین مطالعات برقیسازی شهری توسط شرکت مکو و معاونت حمل و نقل شهرداری پایتخت می باشد.
لازم به ذکر است، در این دیدار لطف الله فروزنده، جلال بهرامی، مجید باقری، علیرضا جاوید، ایمان صادق زاده و جمعی دیگر از مدیران شهری، همچنین مدیران عامل شرکتهای مکو، واگن پارس و احداث و توسعه ریلی مپنا، دکتر زاکانی و دکتر علیآبادی را همراهی کردند.