شرکت مکو حامی طلایی هشتمین دوره مسابقات برنامهنویسی چالشهای فناوری اطلاعات کشور شد
شرکت مکو در هشتمین دوره مسابقات برنامهنویسی چالشهای فناوری اطلاعات کشور (ICT Challenge) که در روزهای ۲۱ و ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۲ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد، به عنوان حامی طلایی حضور یافت.
در این رویداد که توسط گروه Sharif ICT ، دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت استراتژیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در راستای شناسایی افراد توانمند، مستعد، جویای تجربه و کار به صورت مجموعه مسابقات برگزار شد، شرکت کنندگان از سراسر کشور بدون هیچ محدودیتی در رشته تحصیلی و دانشگاه، محل اقامت، سن و جنسیت، تواناییهای خود را در حل چالشهای موجود در حوزه فناوری اطلاعات کشور به مسابقه گذاشتند.
در آیین افتتاحیه این دوره از مسابقات، پس از پخش کلیپی از فعالیتهای شرکت مکو، دکتر رفان مدیرعامل این شرکت در نطقی ویدویی ضمن معرفی ساختار شرکت، حوزههای کاری و محصولات فناورانه آن را در زمینه برقیسازی، اتوماسیون و دیجیتالسازی تشریح کرد.
دکتر رفان داشتن نگاه جامع به کلیه مسائل مدیریتی و حاکمیتی شرکت مکو را یکی از ویژگیهای این شرکت به عنوان شرکتی دانشبنیان و متعالی در سطح کشور دانست و پیشرفت در طراحی و ساخت محصولات کلیدی و فناورانه و صدور آن به کشورهای صاحب تکنولوژی را مرهون حمایت گروه مپنا و تکیه بر فناوری و نوآوری، نیروی انسانی متعالی، پویایی عملکردی و تعهد به پایداری با قدم برداشتن به سمت “خلق آینده پایدار” و راهبردهای بالادستی کشور برشمرد.
ایشان با دعوت از همراهی و همکاری نخبگان و اندیشمندان جوان کشور، ابراز امیدواری کرد در سایه این همدلی آینده درخشانتری را برای صنعت کشور رقم بزنیم.
در ادامه مهسا طاهری، کارشناس برنامه ریزی و کنترل پروژههای چابک شرکت مکو کارگاهی با عنوان پیادهسازی چارچوب اسکرام در پروژههای نرمافزاری را برای شرکت کنندگان برگزار کرد.
لازم به ذکر است پس از طرح چالشها و مسائل مد نظر توسط اعضای کمیته ارتباط با صنعت، انتخاب چالشهای مسابقه، توسط کمیته فنی که مجموعهای از شرکتهای برزگ و فعال در حوزه فناوری اطلاعات میباشند صورت گرفت و از افراد مستعد و دارای ایدههای خلاقانه و نوآورانه و فعال در حوزههای مورد نظر، جهت حل چالشهای مطرح شده دعوت شده بود.
در این دوره از مسابقات ۶۰ گروه با تعدادهای ۲ تا ۴ نفر از کل استانها و دانشگاههای کشور شرکت کرده بودند که طی دو روز تواناییهای خود را در حل مسئله به کار گرفتند.
روز اول مسابقات مخصوص بررسی توانایی حل مسئله شرکت کنندگان و روز دوم به اجرای مراحل داوری و اختتامیه مسابقات اختصاص داشت.
طراحی سیستم کنترل مصرف سوخت در یک توربین، تولید یک سیستم محتوای اشتراکی به روش distributed system و تحلیل سفر رانندهی خودروهای متصل عناوین چالشهای مطرح شده توسط شرکت مکو بود که پس از تائید کمیته ارتباط با صنعت، در بخش داوری با حضور محسن شکیبافر، وحید اسبقی و بهزاد سامانی راهحلهای ارائه شده مورد بررسی قرار گرفت.
در اختتامیه رویداد، افراد برتر جوایز خود را دریافت کردند.