معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز در بازدید از شرکت مکو:
استفاده از هوشمندسازی و اینترنت اشیاء مهمترین راه در مسیر حفاظت از محیط زیست در دنیای امروز است
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز در بازدید از توانمندیها و اقدامات انجام شده در راستای حفاظت از محیط زیست در شرکت مکو، به استفاده از هوشمندسازی و اینترنت اشیاء به عنوان مهمترین راه در مسیر حفاظت از محیط زیست در دنیای امروز تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و توسعه برند شرکت مکو، حمیدرضا لشکری با اشاره به افزایش ۲ درجهای دما در جهان، لزوم کنترل انتشار گازهای گلخانهای و مشکلات ناشی از عدم توجه به این موضوع را یادآور شد و اضافه کرد: در صورت ادامه افزایش دما، آینده بشریت در خطر خواهد بود.
لشگری خطاب به نمایندگان مدیریت سبز دستگاههای اجرایی استان البرز، خواستار مدیریت مصرف انرژی در ادارات شد و کاهش ۱۰۰۰ مگاواتی مصرف برق کشور در روزهای تعطیلی ادارات شهر تهران را گواهی بر اهمیت کنترل مصرف انرژی در ادارات دولتی دانست.
ایشان به نمایندگان دستگاههای اجرایی توصیه کرد تا از تجارب مفید شرکت مکو در این زمینه بهره مند شوند.
پیش از این، مدیر روابط عمومی و توسعه برند شرکت مکو، این شرکت و مراکز کسب و کارهای آن را برای مهمانان تشریح و به لزوم و وجود استراتژیهای کلان این شرکت بر بستر محیط زیست تاکید کرد.
سپس مدیر تضمین کیفیت و HSE مکو فعالیتهای انجام شده در راستای حفاظت از محیط زیست و همچنین محصولات دوستدار محیط زیست شرکت مکو را برای حاضرین در جلسه ارائه کرد.
رسول حاتمی با معرفی کمپین همآفرین، از نمایندگان دستگاههای اجرایی درخواست کرد با مشارکت در این کمپین، مکو را در رسیدن به اهداف خود همیاری نمایند.
در بخش دیگری از این بازدید رئیس برنامهریزی راهبردی و تعالی شرکت مکو، راهبردهای این شرکت را در حفاظت از محیط زیست و مسئولیتهای اجتماعی توضیح داد.
مجتبی رضایی با اشاره به تهیه گزارش پایداری در سال ۱۴۰۱، شرکت مکو را یکی از پیشروترین شرکتها در توجه به محیط زیست خواند.
سپس کارشناس محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز نظام مدیریت سبز را برای نمایندگان حاضر در جلسه تشریح کرد و از آنان خواست با استفاده از این سند، در پیادهسازی نظام مدیریت سبز در سازمانهای خود اقدام کنند.
بازدید از مرکز دیجیتال سازی و خانه هوشمند مپنا، مرکز پایش اینترنت اشیا، زیرساختهای شارژر خودرو برقی، ذخیره ساز انرژی “BESS صنعتی” و اینورترهای نیروگاه های خورشیدی، آخرین مرحله از این جلسه بود.