با حضور مدیر عامل گروه مپنا، شرکت مکو و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزههای آموزش، پژوهش و تحقیقات صنعتی تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
روز چهارشنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ آزمایشگاه نوآوری باز شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) و آزمایشگاه تحقیقاتی نوآوری دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور دکتر علیآبادی، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
این تفاهمنامه در راستای گسترش و تعامل سازنده بین صنعت و دانشگاه در حوزههای آموزش، پژوهش و تحقیقات صنعتی با هدف ارائه خدمات متقابل علمی و صنعتی میان شرکت مکو و دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضا رسید.
بر اساس تاکید اسناد بالادستی و با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» از یکسو و با توجه به لزوم ارتباط نزدیک بین مجموعههای دانشبنیان جهت توسعه فعالیتها، آزمایشگاه نوآوری باز مکو و آزمایشگاه تحقیقاتی نوآوری دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر توافق کردند تا با ایجاد بستر عملیاتی، مشارکت فعال دانشمندان و پژوهشگران دانشگاهی و صنعتی به منظور انجام پژوهشهای کاربردی، حل مسائل صنعت و پاسخگویی به مهمترین نیازهای جامعه، توسعه یابد.
با امضای این تفاهمنامه توسط دکتر رفان، مدیر عامل شرکت مکو و دکتر مجیدپور، رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ امکان بهرهبرداری از ظرفیتهای تحقیقاتی دانشکدههای مختلف دانشگاه، بهویژه دانشکده مدیریت، علم و فناوری در راستای مدل کسب و کار، مدیریت فناوری، مدیریت نوآوری، توسعه نرمافزارهای مدیریتی، توسعه الگوریتمهای مدیریتی و آیندهپژوهی در راستای نیازها و ماموریتهای کلان شرکت مکو، همچنین استفاده از ظرفیتهای خدماتی ارزیابی آزمایشگاه تحقیقاتی نوآوری دانشکده مدیریت و ظرفیتهای علمی، آموزشی و فناورانه و نوآورانه شرکتهای دانشبنیان دانشگاه محقق میشود.
بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و صنعتی شرکت مکو بهمنظور حمایت از پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همراهی در برگزاری سمینارها، کنفرانسها، نمایشگاهها و کارگاههای تخصصی، ایجاد بسته-های کاربردی برای حل مسائل فنی کشور، بهرهگیری از ظرفیتهای نرمافزاری پلتفرم «MAPNA MIND» شرکت مکو و ارایه خدمات مبتنی بر فناوری IOT در مواجهه با مسائل متنوع و پیچیده صنعتی، حمایت از طرحها و ایدههای استارتاپی در حوزههای شهر هوشمند (Smart City)، خانه هوشمند (Smart Home)، فناوری پزشکی پوشیدنی (Wearable Technology) و تجهیزات کشاورزی (Smart Farming)، از دیگر مفاد این تفاهمنامه است.
بازدید از توانمندیهای مهندسی و امکانات فنی مراکز کسب و کار شرکتهای مکو، توگا و پرتو توسط دانشجویان دانشکده مدیریت کسب و کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همراهی دکتر علیآبادی از دیگر برنامههای این رویداد بود.