به شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) خوش آمدید.

بازدید معاونت فناوری های اطلاعات و ارتباطات مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری اسلامی ایران از شرکت مکو و سامانه MAPCS

هیاتی متشکل از دبیر و کارشناسان کارگروه الکترونیک معاونت فناوری های اطلاعات و ارتباطات مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری اسلامی ایران از شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا بازدید به عمل آوردند و ضمن آشنایی با توانمندی ها و محصولات این شرکت از پروژه های تحقیقاتی، برنامه های توسعه ای، سیمولاتورهای آموزشی و سامانه کنترل فرآیندی و اتوماسیون FCS/DCS بومی این شرکت دیدن کردند.

دبیر کارگروه الکترونیک و مخابرات مرکز همکاری های فناوری و نوآوری هدف از این بازدید را شناخت برندها و شرکت های فعال در حوزه الکترونیک عنوان کرد و اضافه نمود ما به عنوان دولت به دنبال این هستیم تا با شناسایی شرکت های موفق در این زمینه با مشکلات و مسائل آنها آشنا شویم و با جهت دهی به سیاست ها، راهبردها و برنامه های کشور بتوانیم کسب و کار حوزه الکترونیک کشور را سامان داده و رونق ببخشیم.

آقای دکتر پورفرد بحث کلان تر در این زمینه را مدیریت جهت دهی به برندهای کشور برشمرد و عنوان کرد مجموعه شرکت هایی که برند هستند و یا قابلیت برند شدن را دارند خیلی کم هستند. وی از گروه مپنا به عنوان یکی از این برندها نام برد که این بخش از دولت (کارگروه الکترونیک) از دو منظر به آن نگاه می کند. یک نگاه از بالا به پایین است که منظور ارتباط با مجموعه مدیران ارشد گروه می باشد و نگاه دوم نشست با شرکت های زیر مجموعه این گروه در حوزه های کاملا تخصصی است.

ایشان جلسه و بازدید از شرکت مکو را در راستای نگاه دوم برشمرد و گفت ما به دنبال آشنا شدن با مجموعه مکو هستیم تا بتوانیم با استفاده از ابزارهای گوناگون و اطلاع رسانی مناسب، این جهت دهی را به سمت اهداف ملی سوق دهیم. یعنی بتوانیم یک بازی برد- برد طراحی کنیم تا هم شرکت ها بتوانند خودشان را پیش ببرند و هم به واسطه مالیاتی که این شرکت ها پرداخت می کنند، یا از طریق جذب نیروهای انسانی متخصص و یا از محل بازارهای جهانی که ایران می تواند به واسطه صادرات بهره ببرد، کشور برنده باشد.

در ادامه مدیر توسعه بازار شرکت مکو با اشاره به وجود هسته های مختلف متولی این امور در دولت، و گاها محو تدریجی تولیدکنندگان داخلی در سایه سیاست های حمایتی اتاق های بازرگانی از تولیدکنندگان فعال در حوزه تحقیق و توسعه، که بعضا کالاهایی مرغوب تر و با کیفیت از کالاهای وارداتی نیز تولید کرده اند، خواستار سیاستگذاری دولت در خصوص حمایت از سامانه MAPCS و محصولات از این دست شد. وی با اشاره به ویژگی های این سامانه عنوان کرد: ما محصولی داریم که یونیک است و اگر از آن درست حمایت شود برای کشور افتخار به دنبال خواهد داشت و در سایه آن شرکت های دیگری نیز متنفع خواهند شد.

سپس واحدهای تولید و تست، آزمایشگاه تحقیق و توسعه و خط تولید بوردهای الکترونیک مورد بازدید این هیات قرار گرفت.

 

در بازدید از سامانه MAPCS شرح کاملی از سخت افزار، نرم افزار و مزایای این سامانه در قالب یک پرزنت تخصصی ارائه گردید و ضمن ارائه گواهینامه های اخذ شده برای محصولات این سامانه، به پرسش های مطرح شده پاسخ داده شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top

به کدام یک از گروه ذینفعان تعلق دارید ؟