به شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) خوش آمدید.

افتتاح اولین ایستگاه شارژ پانتوگرافی اتوبوس های برقی کشور در شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو)

هم زمان با افتتاح \”سایت شماره ۲ مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت ها\”، \”اولین ایستگاه شارژ پانتوگرافی فوق سریع اتوبوس برقی کشور\” توسط مدیر عامل و رئیس هیات مدیره گروه مپنا رونمایی شد.

در این مراسم اقای دکتر علی آبادی مدیر عامل و رئیس هیات مدیره گروه مپنا، اعضای هیات مدیره، مدیر عامل و مدیران ارشد شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) حضور داشتند، ایستگاه شارژ پانتوگرافی اتوبوس برقی مپنا که اولین ایستگاه شارژ در این ابعاد و مشخصات در کشور می باشد رونمایی گردید و به رسم یادبود و به مناسبت هفته درخت کاری دو اصله نهال در فضای سبز شرکت غرس شد.

فناوری ایستگاه شارژ پانتوگرافی اتوبوس برقی تنها در اختیار ۵ شرکت بزرگ صاحب تکنولوژی در دنیا می باشد و با افتتاح این ایستگاه در شرکت مکو، ایران نیز به جرگه کشورهای دارای این تکنولوژی در دنیا پیوست.

ایستگاه شارژ پانتوگرافی اتوبوس برقی مپنا قابل ارائه در توان­های ۱۵۰، ۳۰۰، ۴۵۰ و ۶۰۰ کیلوواتی است. این ایستگاه امکان شارژ با حداکثر جریان ۹۰۰ آمپر را داشته و بیشینه ولتاژ خروجی آن (در توان ۶۰۰ کیلووات)، معادل ۹۲۰ ولت می­باشد.

مزیت اصلی این روش شارژ نسبت به سایر روش­های شارژ سریع اتوبوس­های برقی آن است که تجهیز پانتوگراف به جای اتوبوس بر روی دکل شارژ سوار بوده و این موضوع منجر به کاهش وزن و قیمت تمام شده اتوبوس برقی می شود. همچنین، مکان­یابی محل قرارگیری اتوبوس برقی نسبت به دکل شارژ با استفاده از آنتن WIFI صورت می­گیرد.

در ادامه این مراسم، سایت شماره ۲ مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت­ ها توسط دکتر علی آبادی و هیات مدیره شرکت مکو افتتاح گردید. این ساختمان دارای ۷۵۰ متر مربع فضای آزمایشگاهی – گارگاهی و ۳۰۰ متر مربع سالن اداری و مهندسی است که با هدف تولید و تست پیشرانه برقی خودروها و اتوبوس­های برقی راه­اندازی شده است.

با تجهیز آزمایشگاه این مرکز به  دینامومترهای پیشرفته، سیستم­های HIL و سایر ادوات، آزمایشگاه پیشرانه برقی مپنا به یکی از بزرگترین و پیشرفته­ترین آزمایشگاه­های تخصصی در این زمینه در کشور تبدیل خواهد شد و زمینه لازم برای بومی­سازی و توسعه فناوری­ انواع پیشرانه خودروهای برقی سبک و سنگین در کشور را فراهم خواهد نمود.

ارائه گزارش پیشرفت پروژه اتوبوس برقی توسط مهندسان این مرکز، پایان بخش این مراسم بود.

لازم به ذکر است پروژه طراحی و ساخت اتوبوس برقی با تاسیس شرکت شتاب که حاصل همکاری شرکت مکو و شرکت عقاب افشان است از بهمن ماه سال ۱۳۹۸ آغاز شده و در حال حاضر با پیشرفت ۷۵ درصدی، در مراحل پایانی می­باشد. شرکت شتاب در سال ۱۴۰۰ آمادگی تولید این اتوبوس برقی را به صورت انبوه خواهد داشت. قابل ذکر است ارائه گزارش پیشرفت پروژه های مرکز دیجیتال سازی مشتمل بر پایش وضعیت و پلت فرم مپنا مایند بخشی از برنامه این مراسم بود که توسط مدیران مرتبط انجام شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا

به کدام یک از گروه ذینفعان تعلق دارید ؟